Известие

Collapse
No announcement yet.

Евентуална смяна на ЕКУ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

сложих Бош свещи .. иначе утре пристига еку-то и ще ви споделя какво е положението!

Comment

Мисля че няма със какво да ни изненадаш.Пари на вятъра.
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

защо колега след слагането на свещите колата е направо друга.. в добрия смисъл де..просто ги намерих с голяма отстъпка.. а за дензото и НЖК-то не ми достигаха много финансите щото се сменя и ангренажен ремък,ролки,водна помпа.. иначе за тях не съм правил компромис взех си ИНА а знаеш тяхната цена и просто трябваше едното да е малко по евтино

Comment

Първоначално публикувано от donticiano Покажи съобщение
          защо колега след слагането на свещите колата е направо друга.. в добрия смисъл де..просто ги намерих с голяма отстъпка.. а за дензото и НЖК-то не ми достигаха много финансите щото се сменя и ангренажен ремък,ролки,водна помпа.. иначе за тях не съм правил компромис взех си ИНА а знаеш тяхната цена и просто трябваше едното да е малко по евтино
          Колегата искаше да Еку то да каже, не за свещите. Дръж ни в течение, интересна е дилемата.
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Без да ми се сърдиш но запомни едно Бош НИКОГА.Най-доброто е NGK опита го е доказал мисля тука има колеги които ще потвърдят.

Comment

аз не се сърдя колега просто трябваше да се направи с едната покупка компромис че финансите бяха ограничени..
              току що пристигна екуто но не е същото.. мамка му.. с голяма букса отстрани.. направо съм скапан вече.. нещо не ми върви...BillyBoy кажи къде да закарам тогава ще си я издърпам до там ..евентуално просто кажи кои друг да я диагностицира

Comment

Click image for larger version

Name:	двиг.jpg
Views:	1
Size:	62.7 Килобайта
ID:	2336273 ето така изглежда и моя двигател колеги ако ще помогне нещо

Comment

[ATTACH]135401[/ATTACH] ето така изглежда и моя двигател колеги ако ще помогне нещо
                  Да с CF2 мотора си, демек по-новия които се слага на 145/146.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

Моята е със алуминиевия капак иначе щяхме да сменим всичко докато открием проблема единственното нещо което можем да направим за момента е да пробваме моите свещи на твоята кола.Бих те пратил във Формулата там имаше едно момче което наистина ги разбираше нещата Апостол мисля се казваше.Но там съм бил преди 3-4 години незнам дали още ще работи там,незнам да не стане така да те пратя там пък да не стане нищо и после да има приказки.Ако искаш отиди там.Другия вариант е да отидеш при Жоро Къдравия тои е Фиатаджия и може да я провери виж за него бях забравил,сега се сетих.Ако не ти е зор колата понеделник и или вторник може да идем.Пиши ми на ЛС да ти дам телефона му.
                    Last edited by BillyBoy`; d.m.y г., 21:16.

Comment

Колега пуснал съм агенти да издирват ЕКУ, но за сега без успех, намерих две, но едното е със загубен ИМО и ключ, а другото е със загубен ключ и в двата случая не ти върши работа.
                      Съжалявам за издънката с ЕКУто което ти пратих, но трябваше да го изкоментираме по на широко, за да не стават грешки като в случая.Ще опитам да ти намеря ЕКУ, но може да отнеме време.

Поздрави

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

въобще не се извинявай то и аз съм си Е***е че набързо направихме сделката и накрая .... ХЛЪЦ .. ТО аз бях изпушил от толкова гледане и четене и незнаех вече кво става

Comment

Друг път ще знаеш да не бързаш..

Comment

Taкaaaaa, в крайна сметка след мъки, стенания и даване на зор ... колата проработи ... след смяна датчици,дебитомер,термостат,бензинова помпа,филтри разни, настройка и обучение..... обаче.... тази сутрин.. пак имаме проблемчета..... хехе имах си хас всичко да е наред..много трудно запали.. може би на 4,5-то въртене(а преди на половин оборот дето са вика палеше) .. и запалихме благополучно.... и като се почна едно препукване в гърнетата (това на бензин) и губене на мощност...след 5 мин. мъки,позагря и се оправи..върви си съвсем нормално .. даже по добре като че ли от преди ..свещи ли са,кабели ,бобини ли са,дави ли се .. не знам.. предложения... данеби пък наистина еку-то да бърка нещата нещо.. Все пак Благодаря Колеги за помоща която ми оказахте.. и вече ще Ви слушкам повече

Comment

Taкaaaaa, в крайна сметка след мъки, стенания и даване на зор ... колата проработи ... след смяна датчици,дебитомер,термостат,бензинова помпа,филтри разни, настройка и обучение..... обаче.... тази сутрин.. пак имаме проблемчета..... хехе имах си хас всичко да е наред..много трудно запали.. може би на 4,5-то въртене(а преди на половин оборот дето са вика палеше) .. и запалихме благополучно.... и като се почна едно препукване в гърнетата (това на бензин) и губене на мощност...след 5 мин. мъки,позагря и се оправи..върви си съвсем нормално .. даже по добре като че ли от преди ..свещи ли са,кабели ,бобини ли са,дави ли се .. не знам.. предложения... данеби пък наистина еку-то да бърка нещата нещо.. Все пак Благодаря Колеги за помоща която ми оказахте.. и вече ще Ви слушкам повече
                              В крайна сметка какво Еку сложи от 1.6 ли ?
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

не не.. моето си.. само го занесох на един колега .. много добър електрончик..да го прегледа.. каза че е сменил някои неща.. и така общо взето.. зора беше да го накарам да го прегледа,щото той се занимава със съвсем други платки...

Comment

Working...
                                X